Vă invităm în CC Sun City — etajul 3 (RO)

Все для детского творчества в ТЦ "Sun City".
Vă invităm în CC Sun City — etajul 3.

Vă invităm pentru cumpărături și idei în Centrul Comercial Sun City — etajul 3 — str. Pușkin 32!

Vă invităm  în CC Sun City - etajul 3 (RO)Petreceți timpul în atmosfera confortabilă a Centrului Comercial Sun City, la etajul 3, unde ve-ți găsi o mulțime de lucruri interesante, informative și utile pentru hobby-ul dvs.!
În magazinul nostru puteți găsi: MARFURI PENTRU CREAȚIE și HANDMADE (tricotat, broderie și cusut).
Dacă fetița ta adoră să poarte brățări și coliere, magazinele noastre îi vor oferi posibilitatea de a crea bijuterii originale cu propriile mâini, care vor fi pe placul ei și a prietenelor ei.

Trusele de broderie vor ajuta copilul să stăpânească rapid și cu ușurință abilitățile acestui tip de creație, cum ar fi broderia cu ață sau cu mărgele. Cu trusele noastre, copilul va putea să brodeze pe eroul unui desen animat popular. Broderia este nu numai înteresantă, ci și ajută la dezvoltarea atenției copiilor, abilități motrice fine ale mâinilor, răbdare, precum și precizie și imaginație.

Tot aici puteți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea un costum de carnaval pe care îl puteți coase împreună cu întreaga familie. Datorită acestui costum, copilul va deveni cel mai frumos la petrecerea copiilor și, de asemenea, va fi mândru că el însuși a participat la crearea ținutei.

Vino în Centrul Comercial Sun City la etajul 3 și inspirația ta nu se va lăsa așteptată !

Источник: facebookДобавить Комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

Все в рубрике

Translate »