Roboshow. Innovatic Fest (RO)

Roboshow. Innovatic Fest (RO)

Faceți cunoștință viitorul!

Din 1 martie până în 12 mai 2019, la Muzeul Național de Istorie interacționezi cu tot ce înseamnă tehnologie, descoperi calitățile uimitoare ale roboților, te bucuri de experiențe inedite în zonele VR (un mediu artificial, creat cu ajutorul computerului). Prin intermediul unor căşti/ochelari VR şi al unui controller, eşti transportat într-o nouă lume, în care poţi explora, juca sau trăi senzaţii noi) și AR (la prima vedere seamănă cu realitatea virtuală, care şi ea poate fi folosită prin intermediul dispozitivelor mobile, dar în esenţă sunt două tehnologii şi experienţe complet diferite. Realitatea virtuală necesită “scufundarea” într-un mediu virtual fără a mai păstra contactul senzorial cu lumea reală din jurul tău. În schimb, realitatea augmentată suprapune obiecte 3D peste lumea reală pentru a crea senzaţia că se afla chiar în faţa ta, păstrând legătură cu lumea fizică), și trăiești emoții de neuitat.

Aici te delectezi cu recitaluri de poezie ale robotului Tespian și te avânți în dans împreună cu roboții dansatori pe ritmurile piesei ”Constantine-Constantine”. Vei fi uimit cu câtă ușurință păianjenii roboți depășesc obstacole și vei rămâne fermecat pe viață de vedeta expoziției de inovații din Las Vegas 2019 – cățelul Aibo !

Te așteaptă peste 30 de roboți și zone interactive VR-uri cum n-ai mai văzut până acum și… INCREDIBIL! – toate parfumate cu aroma unei cafele servite de CoffeeBot!

INNOVATIC FEST se desfășoară pe o suprafață de 1 200 de metri pătrați și are mai multe zone interactive.

Biletele pot fi procurate zilnic la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu”

Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei
Str. 31 August 1989, 121A.

Sursa:facebook

Roboshow. Innovatic Fest (RO)

Dragi prieteni! Dacă aţi observat o greşeală sau aveţi o informaţie de adăugat, scrieţi-ne pe adresa de e-mail : detstvomd@mail.ru
Suntem şi pe facebook : facebook.com/detstvo.mdДобавить Комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

Все в рубрике

Translate »