Ярмарка детства. Вход свободный.

Ярмарка детства. Вход свободный.

Что мы нашли в интернете-приглашаем и вас.

Окунитесь в атмосферу детства,дорогие друзья: родителей ждут удачные покупки,детей разные развлечения. Не пропустите!
Подробнее на Facebook: «… Fiind copii, ne doream să creștem cît mai repede, să mergem cît mai curînd la școală, să ieșim afară cînd vrem, să ne petrecem serile pînă târziu cu prietenii. Acum, la vîrsta maturității, privim cu melancolie spre copiii ce se joacă în nisip. Și ei au acum aceleași năzuințe…Copilăria a fost și va rămîne tărîmul viselor și al descoperirilor. Să ne întoarcem în acea perioadă, măcar cu gîndul.
Vă invităm să veniți cu picii Dumneavoastră la Tîrgul copilăriei! Pe 12 iunie, începînd cu orele 11:00, veți avea parte și de distracție, și de cumpărături reușite. Mamele își vor putea achiziționa noi bijuterii, genți, și alte accesorii utile pentru vacanța ce urmează. Copiii vor găsi la noi jocuri individuale și interactive, jucării pentru toate vîrstele și, cel mai important, o atmosfera plină de surprize plăcute. Picturile faciale, tatuaje cu henna si picturile pe ghips se vor numără printre distracțiile la tîrg.
Echipa Buburuzei Mela va fi la Tîrgul copilăriei la dispoziția copiilor Dvs. Veți putea face cumpărături în timp ce copiii vor avea parte de distracție gratuită, fiind captivati de animatorii de la Buburuza Mela, fără de care nu are loc nici o petrecere!
Căsuța Buburuzei vă vor aștepta la măsuțele cu scaune, amplasate în incinta restaurantului cu un program distractiv cu jocuri pentru copii.
Pentru a da un ton muzical tîrgului am invitat Curcubeul Vesel din or.Codru care va veni cu coregraful Maria Cucos și copiii pe care îi antrenează.
Daca aveți copii care adora șahul, atunci Academia de Șah din Moldova îi așteaptă în cadrul tîrgului.
Copiii mai temerari, cărora le place să se afle în centrul atenției, vor putea defila pe un podium improvizat, la un mini modeling organizat de producătorul autohton de hăinuțe pentru copii, Dani.Kristine!
În cadrul tîrgului avem și o componentă de caritate. Vom expune lucrări hand-made confecționate de copii bolnavi de leucemie, iar cîștigurile obținute vor fi transmise întru ajutorarea copiilor bolnavi.
Intrarea este GRATUITĂ!»

Приходите на ярмарку! Вас ждут с 11 утра до 18 часов в Garden Palace Events Restaurant
по адресу: г.Кишинев,Центр,ул.В.Александри,8 .Добавить Комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

Все в рубрике

RO / RU / EN