Instruirea părinţilor cu copii hipoacuzici (RO)

Обучение родителей со слабослышащими детьми (RU)
Instruirea părinţilor cu copii hipoacuzici

Что мы нашли в интернете-делимся с вами.

Perspektive este o organizaţie de caritate, care în septembrie 2018 a lansat în Moldova proiectul „Creştem cu implant cohlear”. Acest proiect se bazează pe recuperarea copiilor hipoacuzici după implantare. Consultanţii proiectului oferă susţinere familiilor cu copii cu implant cohlear.
În prezent, organizaţia Perspektive acordă suport la circa 30 de familii din toate regiunile Moldovei. Unul dintre scopurile de bază ale proiectului este instruirea păinţilor în ajutorarea copiilor lor să-şi dezvolte auzul şi vorbirea. Cu acest scop, pe 6 septembrie 2019, Perspektive va lansa un program de instruire, la care sunt aşteptaţi părinţii şi specialiştii în recuperarea auzului. Programul se va desfăşura pe parcursul la 3 zile şi va include:

Vineri, 06.09.19 – Vom afla mai multe despre funcţionarea implantului cohlear şi ce reprezintă Terapia Natural-Aurală.

Sîmbătă, 07.09.19 – Vom discuta cum mediul înconjurător influenţează dezvoltarea creierului şi cum să testăm acasă auzul copilului cu implant cohlear.

Duminică, 08.09.19 – Vom analiza abilităţile de comunicare şi vom aborda un subiect important pentru majoritatea familiilor- Incluziunea în sistemul educaţional al copiilor cu deficienţe de auz.

Formatoii Instruirea părinţilor cu copii hipoacuzici (RO)acestui program sunt Dr. Uwe Martin şi Sigrid Martin, reabilitologi, specialişti în Terapia Natural-Aurală din Germania şi Valentin Chiţicaru, reprezentant Cochlear (Australia). Costurile pentru organizarea programului vor fi suportate de asociaţia Perspektive e.V. Germania şi «Fix Import Export» SRL, reprezentant Cochlear (Australia) pentru  România şi Republica Moldova.

Parteneri media: Mama.md

Pentru a vedea programul detaliat al evenimentului, accesaţi pagina: facebook.com/crestemcuimplantcohlear

Pentru a participa la Programul de instruire vă rugăm să completați formularul: https://bit.ly/2LtRvNK sau să ne contactați la (+373) 60 880 101, Cristina.

Va așteptăm cu drag la acest Program de instruire și vom fi bucuroși să împărtășim experiența noastră.

Sursă : mama.mdДобавить Комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

Все в рубрике

Translate »