Tîrg caritabil de Crăciun «Daruește un zîmbet» (RO)

Tîrg caritabil de Crăciun "Daruește un zîmbet" (RO)

Tîrg caritabil de Crăciun. Organizatori :Asociatia Obsteasca «Viata fara leucemie». Este disponibil tuturor. Chișinău,Str. Ghioceilor, 1. CIE Moldexpo.

Târg caritabil de Crăciun «Daruește un zîmbet»

În ajunul sărbătorilor de iarnă simțim cu toții o atmosfera magică. Aceasta, asemeni unei adieri din copilărie, ne ademenește, dăruindu –ne căldură și liniște… Cu toții în această perioadă așteptăm o minune… Visează la minuni și copilașii din secția oncohematologică… fiecare dintre micii eroi crede și speră că în ajun de Crăciun visul neapărat i se va realiza… și se va însănătoși…. Credem și noi, din tot sufletul!!! In ajun de Crăciun 20-24 decembrie Asociatia Obsteasca «Viata fara leucemie» in parteneriat cu CIE Moldexpo Vă invită la un eveniment de caritate Улыбка в подарок / «Daruește un zîmbet», care va avea loc in cadrul Tirgului Craciunul Acasa. Evenimentul caritabil este organizat cu scopul de a ajuta copiii din secția oncohematologică a oncohematologie pediatrica. Vă invităm pe toți să participați, să susțineți copiii care în aceste zile luptă pentru viața fără leucemie!!!
Vă așteptăm pe toți in perioada 20-24 decembrie Orele de activitate a tirgului: 10.00- 18.00 Locația: CIE MOLDEXPO, str.Ghioceilor,1, pavilioniul central, zona de binefacere «DARUIESTE UN ZIMBET» Pentru vizitatorii Târgului intrarea este gratuită! Să contribuim ÎMPREUNĂ la realizarea viselor acestor copii!
Programul: iarmaroc de caritate, loterie cu cadouri de Craciun, posta lui Mos Craciun, aqua grim, ședințe foto si, desigur, un program artistic! Clovnii preferați vă vor dărui zîmbete și o părticică din magia sărbătorilor de iarnă! Prezentatorii evenimentului Vă vor oferi o atmosferă de sărbătoare și emoții pozitive, dispoziția bună – garantată! In cadrul evenimentului «DARUIESTE UN ZIMBET» veti avea posibilitate de a procura suvenire și cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă pentru cei apropiați. FACETI UN CADOU DUBLU! Pentru cei dragi si pentru copii, care se lupta pentru viata!
Programa evenimentului:

 • 11-30 — 11-40 — deschiderea evenimentului de caritate
 • 11-40 — 12-00 — felicitari de la Gimnasiul cu progil teatral «Ion Luca Caragiale»
 • 12-00 — 13-00 — surprize si distractie la maxim de la Clubul de animatori «CIUFULICA». Mos Craciun si Fulguta!
 • 13-00 — 13-30 — pauza cu fotosesiune
 • 13-30 — 14-30 — program сaptivant de la cel mai vesel clovn Veaceslav Iacovlev si Ilona Rudenco
 • 14-30 — 15-00 — dans în ritm Dance Studio DallaS
 • 15-00 — 15-30 — extragerea loteriei de caritate
  Cu respect,
  Asociația ”Viața fără Leucemie»  https://www.facebook.com/events/1724929537551737/


Добавить Комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

Все в рубрике

RO / RU / EN