21 aprilie-târgul de caritate de Paști ”Bucuria Floriilor”(RO)

21 aprilie-târgul de caritate de Paști ”Bucuria Floriilor”(RO)

Primăvara este frumosul anotimp al renașterii și al dragostei. Împreună putem aduce bucuria primăverii în inimile copiilor care astăzi luptă pentru o viață fără leucemie!

21 aprilie cu orele 10.00 până la 16.00-târgul de caritate de Paști ”Bucuria Floriilor”

În acest scop am decis să organizăm Târgul de caritate de Paști ”Bucuria Floriilor”, găzduit de o doamnă cu suflet mare, buna prietenă ai Asociației Валентина Тулякова (Valentina Tuleacova).
Așadar, duminică, 21 aprilie, începând cu orele 10.00 până la 16.00, vă așteptăm la Staropramen Pub (bd.Moscova nr.14/1) să împărtășim Bucuria Floriilor!
Într-o atmosferă caldă de primăvară vă oferim posibilitatea de a face cumpărături de suflet la prețuri accesibile: obiecte hand-made cu tematica sărbătorii de Paști, haine și încălțăminte, cărți, dulciuri și cozonaci hand-made, dar și posibilitatea de a gusta din bucătăria și băuturile oferite de localul gazdă!
Toate fondurile adunate în urma comercializării produselor expuse la Târg vor fi direcționate în ajutorul micilor eroi – pacienți ai secției hematologie pediatrică, care astăzi luptă împotriva cancerului de sânge. În special, se vor procura materiale și produse consumabile care sunt atât de necesare fiecărui pacient.
În plus, vom avea un stand cu lucrările pe care copiii le pregătesc special pentru acest Târg! Astfel, pentru o suma simbolică veți pleca acasă cu un obiect pregătit cu multă dăruire de micii pacienți, iar sumele colectate vor fi utilizate pentru a-i încuraja să creeze și pe viitor!
Vă îndemnăm să veniți cu familia, căci avem multe surprize pentru mici și pentru mari!
Urmăriți-ne, vom reveni cu detalii!

Vă așteptăm la Staropramen Pub , adresa: sectorul Rîșcani, bd.Moscova nr.14/1.

Organizator: Asociatia Obsteasca «Viata fara leucemie»

Sursa: facebookДобавить Комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

Все в рубрике

Translate »