Maratonul Solidarităţii «Viaţa din Dragoste Răsare» (RO)

Maratonul Solidarităţii "Viaţa din Dragoste Răsare" (RO)
Maratonul Solidarităţii «Viaţa din Dragoste Răsare»

27 mai 2018 г.  9.30 — 13.00. Startul ora 10.00. Parcul Valea Morilor.Organizatori : Senatul Studențesc Aap 
Maratonul Solidarităţii «Viaţa din Dragoste Răsare» Ediţia III. Senatul Studențesc al Academiei de Administrare Publică invită toți Profesorii, masteranzii care își fac studiile, absolvenții Academiei și toți doritorii de a participa la Maratonul Solidarității «Viaţa din Dragoste răsare» Ediţia a III, organizat cu prilejul împlinirii a 25 de ani de la fondarea Academiei şi în ajunul Zilei Internaţionale a Copilului !  Participanții pot dona orice sumă de bani, pentru a susține proiectul «Viaţa din Dragoste răsare», pentru copii care suferă de boli hematologice. Spitalul Oncologic din Chişinău.
Toți participanții cursei competitive de 4 km, vor primi pachetul de start (Tricou oficial,Număr de concurs) și o adevărată medalie la finiș şi o diplomă de participare.
Cei mai rapizi copii, atât în categoria feminină, cât și cea masculină, din fiecare categorie de vârstă, vor fi premiați și vor primi cadouri din partea partenerilor.
Scopul acestei curse pentru copii este distracția și nu competiția dintre participanți.
În cadrul evenimentului, vor evolua tinere talente cu un program distractiv de muzică, iar pentru micii participanți și susținători vor fi organizate jocuri și activități interactive. Evenimentul se va petrece pe data de 27 mai 2018, Parcul Valea Morilor. Startul ora 10.00.
Va asteptam pentru că Viața din Dragoste rasare !

Sursă: facebookДобавить Комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

Все в рубрике

RO / RU / EN