CU „DVS-SERVICE” NOI NE SIMŢIM ÎN SECURITATE! (RO)

C "DVS-SERVICE" мы в безопасности!

Traducere din rusă în română Ollie Belous.

Ce este cel mai important pentru un părinte? Important e ca copilul său să fie viu, sănătos şi să se afle in siguranţă, oriunde s-ar afla. Sunteţi de acord?
În ziua de azi est necesar de a apela la serviciile organizaţiilor de securitate. Dar noi singuri am contribuit la aceasta- am ajuns în timpurile unde suntem liniştiţi numai atunci cînd paza este alături. Ţinînd cont de faptul că am ajuns în aşa vremuri- paza trebuie să fie de nădejde, securitară şi autoritară. Dar mai ales atunci cînd e vorba de securitatea copiilor. Securitatea în şcoli, licee, gimnazii- este un factor important pentru majoritatea părinţilor- părinţii trebuie să fie liniştiţi atunci cînd copiii lor pleacă la învăţătură.

CU „DVS-SERVICE” NOI NE SIMŢIM ÎN SECURITATE!

Compania «DVS-Service» prestează servicii de securitate deja de 14 ani. Motto-ul companiei spune tot: «Pace în casa voastră şi securitate familiei voastre» http://dvs-service.md
Pentru firma de pază «DVS-Service» securitatea în licee şi în instituţiile de învăţămînt superior este o prioritate. Mai ales ţinînd cont de faptul că domeniul de activitate ce ţine de securitatea copiilor şi adolescenţilor are niste particularităţi speciale, pregătirea specialiştilor este tot una specială.

CU „DVS-SERVICE” TOATE INSTITUŢIILE DE ÎNVĂŢĂMÎNT SUNT ÎN SECURITATE! „… Instituţiile de învăţămînt care se află în paza „DVS-Service” sunt echipate cu sisteme de alarmă anti-incendii dar şi cu un post de pază cu agent, care sunt echipate cu un buton de urgenţă pentru intervenţii rapide… După primirea sunetului de „Alarmă” grupul de urgenţă se prezintă pe loc în intervalul de 3-7 minute şi sunt gata să acorde ajutorul necesar.”

ACOLO UNDE LA PAZĂ STĂ FIRMA DE PAZĂ „DVS-SERVICE”, PUTEŢI FI LINIŞTIŢI.

CU „DVS-SERVICE” NOI NE SIMŢIM ÎN SECURITATE! (RO)Mai mult de 15 instituţii de învăţămînt au acordat încrederea firmei de pază „DVS-Service”- un indicator convingător de încredere! Pe lîngă profesionalism, experienţă şi încredere, direcţia companiei are si o inimă mare. Directorul general Litvinov Ilie Mihail şi directorul de finanţe Olari Vladislav Alexandru au fost de acord să asigure securitatea rock-concertului de caritate care va avea loc pe 28 aprilie în clubul Meteora, organizat de fraţii Dubov. Fraţii Dubov ne-au reprezentat ţara noastră Moldova şi oraşul nostru Chişinău la nenumărate concerte, activităţi şi show-uri cum ar fi „Show-ul talentelor” organizat în Ucraina, Moldova şi Bulgaria. Pentru comania „DVS-Service” colaborarea cu fiecare client în parte are o importanţă deosebită deoarece succesul companiei „DVS-Service” depinde în totalitate de satisfacţia primită de fiecare client în parte. Firma de pază „DVS-Service” este mereu gata să vă întindă o mînă de ajutor. Sunaţi şi siguranţa dumneavoastră va fi în securitate!

Tel: Dispeceriat (24/24):(+373 22) 31 03 31; (+373 22) 44 21 25. Fax: (+373 22) 31 04 52; (+373 79) 31 03 31.
Adresa: MD-2068, Republica Moldova, or. Chişinău, bul. Moscova 11/1; e-mail: dvs-service@mail.ru

 

 

CU „DVS-SERVICE” NOI NE SIMŢIM ÎN SECURITATE! (RO)Site-ul  detstvo.md multumeste firmei de pază „DVS-Service” pentru cunoştinţă,

susţinere dar şi pentru faptul că va fi alături la concertul rock de caritate al fraţilor Dubov.

Pentru sugestii sau detalii scrieţi-ne la adresa: detstvomd@mail.ruДобавить Комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

Все в рубрике

RO / RU / EN