Concert ROCK de caritate pentru copii! (RO)

Детский благотворительный Рок концерт!

Dragi prieteni! Veniţi să-i susţineţi pe Nikita şi Ilie în faptele lor bune!

Concert ROCK de caritate pentru copii!

De ziua lor de naştere, Ilie- 7 ani şi Nikita -11 ani, fraţii Dubov, organizează un concert rock de caritate, pentru a da de înţeles întregii lumi, că a dărui cadouri în ziua sa de naştere nu este nicidecum mai puţin plăcut decît să le primeşti. Mai ales dacă acest cadou va aduce bucurii şi este în favoarea celor de la casa de copii. A învăţa a dărui din inimă şi cu dragoste înseamnă a salva viaţa pe pămînt pe o perioadă minimă de 100 ani. Muzica rock este una neobişnuită care pe lîngă faptul că cultivă bunul gust, ameliorează nivelul limbii engleze şi crează un pod între generaţii.
Fiindcă anume muzica rock, părinţii şi copiii- anume aceasta uneşte generaţiile. Pe lîngă acest fapt, muzica rock este ca un zbor, un zbor spre înălţimi, învăluit de dragoste şi fericire.

Atît celor adulţi dar şi copiilor cu vîrsta de la 7 ani, le va fi nemaipomenit de plăcut sa fie prezenţi la acest concert de caritate al fraţilor Dubov. Veniţi să-i susţineţi pe Nikita şi Ilie în faptele lor bune! Intraţi pe pagina de facebook a Nikitei şi veţi afla multe lucruri fascinante despre muzică, părinţi şi copii.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010413994460

Concertul va avea loc pe date de 28 aprilie 2018, între orele 16:00-17:30 în clubul „Meteora”, sectorul Botanica, strada Sarmisegetuza, 12. Toţi banii adunaţi din vînzarea biletelor vor fi transferaţi către gimnaziul- internat al oraşului Străşeni. Copiii din internat vor fi prezenţi şi ei la acest concert. De asemenea ei vor aduce « desenele muzicale » create de ei la concursul care va fi organizat în cadrul acestui concert. La final, vor fi desemnaţi cîştigătorii concursului şi decernaţi cu premii. Toţi cei prezenţi vor participa la desemnarea premiului la categoria « Simpatia publicului ». În cadrul acestui concert care este unul foarte interesant vor mai fi şi alte surprize. Acest concert va fi pe placul părinţilor dar şi a copiilor, pentru că rock-ul ne face să ne simţim mai aproape, ne uneşte, ne obligă să respirăm în unison şi să discutăm unii cu alţii…
Locurile sunt limitate, de aceea fiţi cu ochii pe anunţ şi aveţi grijă să vă faceţi rost de un bilet.

Sursa: facebook

Traducere din rusă în română Ollie Belous.

 Добавить Комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

Все в рубрике

RO / RU / EN