Trofeul Anastasiei Barbă în Ucraina-Grand Prix! (RO)

Победа Анастасии Барбэ в Украине- Гран При!

Traducere din rusă în română Ollie Belous.

Trofeul Anastasiei Barbă în Ucraina-Grand Prix!

Nastea Barbă-şcolăriţa de 12 ani, în vizită la  «detstvo.md».
Eleva Republicii Moldova, Anastasia Barbă, a demonstrat încă o dată cît de bogat de talente este plaiul moldovenesc. În luna septembrie a acestui an, Anastasia a devenit cîştigătoarea Grand Prix cu cîntecul «Реченька» la festivalul Basso Grand Ceremony în Odessa, nominaţia « Vocea anului ». Aceasta este o victorie excepţională! Vocea Anastasiei ba se ridica pînă la înălţimi, ba se scufunda pînă în adîncurile întunericului, se transforma în valuri şi intra în suflet. Anastasia a plăcut extrem de mult atît spectatorilor cît şi juriului. Ca rezultat-Grand Prix!!! La întrebarea lui Dumitru Spivacov de la RTR Moldova de ce anume Anastasia a ales acest cîntec, ea a răspuns : « Din cauza complexităţii sale ».
Anastasia nu caută căi uşoare. Ea reuşeşte să înveţe şi să performeze. Ea îl iubeşte foarte mult pe fratele său care la rîndul lui se bucură de succesul surorei sale şi are emoţii pentru ea. El tot frecventează şcoala muzicală şi probabil că undeva în adîncul sufletului îşi doreşte să cîştige un concurs sua de ce nu să ajungă mai departe decît Nastea!
Anastasia cîntă de cînd e mică. La 7 ani a debutat cariera sa muzicală cu cîntecul «Я маленькая модница». Ea a luat ore profesionale de dans şi de acrobatie, dar totuşi muzica a avut o importanţă mult mai mare. Acum, Anastasia îşi face studiile la liceul de muzică, specialitatea saxofon şi ia ore intense de vocal. Mama şi tata îşi susţin copiii în ceea ce priveşte cariera muzicală şi le ajută atît în crearea costumurilor cît şi a coafurii pentru scenă. Susţinerea din partea părinţilor este extrem de importantă. În acest fel copii prind aripi şi au succes.Copii le sunt foarte recunoscători pentru aceasta.
Steluţa moldovenească, Anastasia Barbă, a reprezentat de nenumărate ori Republica Moldova la diferite concursuri şi festivaluri. Îndeosebi, ea se bucură pentru diploma pe care a primit-o la 11 ani de la prezidentul Republicii Moldova-Igor Dodon.
Continuă tot aşa, Nastea!
Noi îi dorim Anastasiei Barbă să performeze pe scenile mari, să atingă vîrful succesului în muzică, să cîştige la festivaluri şi concursuri, să îşi crească abilităţile sale vocale şi muzicale, dar şi să se mîndrească cu faptul că ea este copilul codrilor moldavi- crengile cărora alinate de vînt fredonează muzica plaiului moldovenesc…

 

 

Informaţia şi foto/video sunt furnizate de familia Barbă.

 

Trofeul Anastasiei Barbă în Ucraina-Grand Prix! (RO)

Prieteni! Site-ul detstvo.md doreşte tuturor copiilor activităţi creative şi victorii în tot ceea ce fac!
Dacă a-ţi observat o greşeală sau aveţi ceva de adăugat, scrieţi-ne la adresa de e-mail: [email protected]
Vă mulţumim mult!
Suntem şi pe facebook : facebook.com/detstvo.md

 Добавить Комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

Все в рубрике

RO / RU / EN