“Ofertă de vară” de la Academia de Șah (RO)

Летняя акция от шахматной академии (RU)
“Ofertă de vară” de la Academia de Șah!

Stimați Părinți! Vara va zbura repede și în ajunul anului școlar, din nou va trebui să decideți:

Unde să vă stabiliți copilul pentru ca acesta să se dezvolte cu mai mult succes?

«Academia Națională de Șah din Moldova» a pregătit pentru dvs și copiii dvs o “ofertă de vară” avantajoasă! Nu așteptați începutul anului școlar! Alegeți acum! În perioada 25 iulie — 25 august 2018, pentru prima dată, deschidem rezervarea locurilor în grupurile pentru «începători» pentru noul an școlar! Copiilor de la vârsta de 5 ani oferim: lecții de testare gratuite, lecții individuale, cursuri, abonamente și multe altele! Nu ratați! În perioada 25 iulie — 25 august, veți putea:

 •  să vă înregistrați pe site,
 • să alegeți perioada de instruire în septembrie, octombrie!
 • să obțineți o reducere «de vară» de -10%!
 • să rezervați un loc în grup!
 • să alegeți timpul și locul potrivit pentru instruirea copilului dvs.!

Etapele de formare în “Academia de Șah” se bazează pe niveluri de la «0» — pentru «Începători» până la «4» — pentru «Performantă»! Înregistrați-vă acum! Obțineți o “reducere de vară” — 10%! Profitați de această oportunitate! Și atașați-vă copiii la magica «lume a șahului»! Gama completă de oferte este disponibilă pe site-ul: www.produse.sah.md Apelați tel. 022 222 646 și rezervați un loc! Filialele noastre sunt situate în toate sectoarele orașului!

 • Râșcani, str. Miron Costin, 15/3;
 • Botanica — bd. Traian 15.
 • Buiucani — Universitatea Pedagogică I.Creanga nr. 1 Bl-2, bir.42 și (în clădirea oficiului principal «Orange») Alba Iulia nr. 75 blocul «G» aud. 216. et. 2.

 

Stimați părinți copiii cărora iubesc și știu să joace șah!

Vara va zbura repede și în ajunul anului școlar, din nou va trebuie să decideți: unde să continuați instruirea? Din ce lună? În ce zonă a orașului? «Academia Națională de Șah din Moldova» a pregătit o “ofertă de vară” profitabilă pentru copiii care au absolvit cursul de șah! Nu așteptați începutul anului școlar! Stabiliți-vă copilul într-un grup deja astăzi! În perioada 25 iulie — 25 august 2018, pentru prima dată, deschidem rezervarea locurilor în grupuri (pentru copiii de la vârsta de 5 ani) pentru noul an școlar la un «preț de vară»! Pentru copiii care pot juca șah sau au absolvit un curs, oferim: lecții de testare gratuite, cursuri, abonamente și multe altele! Doar la noi sunt utilizate în instruirea copiilor, tehnologii inovatoare pe platforma interactivă din fondul de șah al campionului mondial — G. Kasparov! Profitați de oportunitatea pentru dezvoltarea cu succes a copiilor dvs.! Nu ratați! În perioada 25 iulie — 25 august, veți putea:

 •  să vă înregistrați pe site,
 •  să alegeți perioada de instruire în septembrie, octombrie!
 •  să obțineți o reducere «de vară» de -10%!
 • -să rezervați un loc în grup!

Și să alegeți timpul și locul potrivit pentru instruirea copilului dvs.!

Atenție! Etapele instruirii în Academia de Șah se bazează pe următoarele nivele: «0», «1», «2», «3» și «4»! Înregistrați-vă acum la un “preț de vară”! Obțineți o reducere de 10%! Gama completă de oferte este disponibilă pe site-ul: www.produse.sah.md  Sunați acum! 022 222 646 și rezervați un loc!

Instruirea în «Academia Națională de Șah» este o alegere corectă, ce conduce la succesul copiilor dvs.!


Добавить Комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

Все в рубрике

RO / RU / EN