Studioul de dans «Exclusiv» pentru Alexei Boboc (RO)

Танцевальная студия "Эксклюзив" для Алексея Бобок.

Pentru acte de caritate şi fapte bune nu există o vîrstă anume. Nu există nici pentru cei care fac un bine şi nici pentu cei care primesc acest bine făcut. Susţinerea din partea oamenilor, donaţiile făcute pentru Alexei Boboc continuă să crească zi de zi, necontenit. Mă închin în faţa tuturor oamenilor cu inimă mare care ne ajută, ne susţin şi sunt gata să ne ajute în continuare!!!

Studioul de dans «Exclusiv» pentru Alexei Boboc

Studioul de dans «Exclusiv» pentru Alexei Boboc (RO)Pe data de 20 decembrie 2017, la ora 16 :00 în Karaoke Concert Hall Atrium, studioul de dans « Exclusiv » condus de Dumitru şi Anastasia Grabovschi organizează un concert extraordinar de Crăciun.
O adevarată sărbătoare cu Moş Crăciun pentru copii şi părinti, masterclass-uri de dans, cadouri, veselie şi multe alte surprize magice îi asteaptă pe toţi cei prezenţi la acest eveniment.
În cadrul acestui concert de Crăciun va avea loc strîngerea de fonduri cu scop caritabil pentru susţinerea şi ajutorul lui Alexei Boboc. Alexei Boboc este un tînăr care suferă de distrophia musculară Duchenne — o afectiune genetică gravă care e caracterizată prin deteriorarea progresivă a mușchilor corpului şi apare la copiii de sex masculin la vîrsta de 3-5 ani.
Alexei însă e convins că va învinge această boală necruţătoare. Zi de zi, Alexei face exerciţiile necesare pentru întărirea muşchilor, el e responsabil şi curajos. Alexei emană o voinţă extraordinară, încît reuşeşte să-i încurajeze pe toţi cei care se află împrejurul lui. El îsi doreşte din tot sufletul sa învingă această boală în numele omenirii şi speră ca această boala să dispară de pe faţa pămîntului, în aşa fel ca mamele altor copii să nu cunoască sentimentul de neputinţă faţă de copilul său.
Va asteptăm cu mult drag la Concertul de Crăciun susţinut de studioul de dans « Exclusiv » pe data de 20 decembrie 2017, la ora 16 :00 in Karaoke Concert Hall Atrium! Adresa : strada Albisoara, 4 (raionul Gării Feroviare).

Traducere în română din rusă Ollie Belous 

Studioul de dans «Exclusiv» pentru Alexei Boboc (RO)Dacă a-ţi observat o greşeală sau aveţi ceva de adăugat, scrieţi-ne la adresa de e-mail: detstvomd@mail.ru
Vă mulţumim mult!
Sîntem şi pe facebook : facebook.com/detstvo.mdДобавить Комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

Все в рубрике

RO / RU / EN